Hoppa till innehåll
Open navigation

Browniepudding

Lättgjord chokladkaka som här nu kallas browniepudding. Browniepudding blir det för att konsistensen är lös i mitten.    Browniepuddingen kan serveras både varm och kall. Tänk på.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
Inga röster än
Kategorier: Brownie, Low carb/LCHF
Portioner: 3 till 4 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader. Lägg bitar av choklad i en liten skål tillsammans med smör. Värm i mikron i 30 sekunder och rör tills chokladen smält.
  • Vispa ägg med sötning pösigt med en elvisp under ett par minuter.
  • Tillsätt kakao, arrowrot, vanilj samt chokladen och rör med sked.
  • Fördela smeten i små ugnssäkra formar, fyll ca 1-2 cm från kanten. Placera formarna i en större ugnsform med vatten (så att de små formarna "badar" i vatten)
  • Grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter. Servera gärna rumstempererad, men går också bra att servera kall.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!