Hoppa till innehåll

Butternut chocolate cake

Butternutsquash/butternutpumpa liknar pumpa, men är egentligen en squash! Ffruktköttet har en lite söt och nötaktig smak, och är en härlig smaksättare. I denna variant är kakan smaksatt kakan.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Portioner: 2 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Skär butternutsquash i bitar och koka mjuka i vatten.
  • Mixa dessa med övriga ingredienser - förutom med choklad och paranötter.
  • Grovhacka choklad och paranötter och rör ner dessa.
  • Bröa en 12-cm springform och häll ner smeten i denna. Grädda mitt i ugnen i ca 12-14 minuter. Servera med grädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!