45 minuter
Kategorier: Cheesecake, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Ingredienser
Botten:
- 20 gram smör
- 1 dl mandelmjöl
- 1 msk kokosmjöl
- 1 msk sötningsströ
- 2 krm kanel
Fyllning:
- 1 ägg
- 70 gram hallon och blåbär hälften/hälften
- 70 gram mascarpone
- 1 msk sötströ
Instruktioner
- Botten
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen och tryck ut i bottnen av en 12-cm springfrom.
- Förgrädda i nedre delen av ugnen i ca 5 minuter
- Fyllning
- Mixa samman alla ingredienser (tina bären om de är frysta).
- Fördela fyllningen på den förgräddade bottnen. Grädda i nedre delen av ugnen i ytterligare ca 30 minuter, eller tills cheesecaken blir fast.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!