Cheesecakebrownie (glutenfri, utan tillsatt socker)
Cheesecake är gott och brownie är gott – så vad säger ni då om cheesecakebrownie? Ljuvligt med den kladdiga konsistensen och härliga smakkombinationen –.. Läs mer



Cheesecakebrownie – 8 bitar
Brownie:
2 ägg
75 gram smör
1 dl mandelmjöl
1 dl sockerersättning
½ dl kakao
1 tsk bakpulver
Cheesecakefyllning:
1 liten äggula
100 gram cream cheese
1 ½ msk sockerersättning
1 krm vaniljpulver
Brownie
Sätt ugnen på 150 grader. Smält smör och blanda ner kakao. Blanda sockerersättning och ägg med en sked. Tillsätt mandelmjöl, bakpulver samt smörblandningen. Klä en brödform, ca 1,5 liter, med bakplåtspapper och fördela i smeten.
Cheesecakefyllning
Blanda alla ingredienser och fördela över browniesmeten. Rör med en kniv för att få till ett fint mönster. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35 minuter. Låt svalna och skär i bitar.

