Chiapannacotta till påsk
Om bara två veckor är det påsk, en högtid som inte är sådär jätteviktig för mig, men som jag ändå tycker är kul att fira lite och uppmärksamma. Uppmärksammandet från min sida kan.. Läs mer

Om bara två veckor är det påsk, en högtid som inte är sådär jätteviktig för mig, men som jag ändå tycker är kul att fira lite och uppmärksamma. Uppmärksammandet från min sida kan bestå utav exempelvis godisbakande och inlägg här på bloggen (och andra sociala medier)! Ett sådant inlägg är detta, för jag har gjort en härlig pannacotta som jag tycker passar fint till påskfirandet. Denna påskpannacotta innehåller tre ingredienser och tar ca tre minuter att förbereda (plus tid för att stå till sig). Jag tycker att den passar bra att äta efter någon timme (behöver alltså inte stå flera timmar eller över natten som jag annars brukar göra). Den är härligt krämig med en mjuk och rund smak, och påminner lite om mjuk glass!

Chiapannacotta till påsk – 1 portion
45 gram mango
½ dl vispgrädde
½ msk chiafrö
Mixa samman allt. Det räcker om detta får stå i någon timme innan servering.


