Hoppa till innehåll
Open navigation

Chiapudding med banan

Jag älskar lördagar och jag älskar att börja helgen med ett bra och roligt träningspass. I morse körde jag som sagt skivstångstepp, och jag var rejält mör i benen i början av steppasset (efter skivstångsdelen) kan jag lova. Men efter ett litet tag mjukades dom upp. Ibland i början av ett roligt träningspass, så som det jag körde…

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag älskar lördagar och jag älskar att börja helgen med ett bra och roligt träningspass. I morse körde jag som sagt skivstångstepp, och jag var rejält mör i benen i början av steppasset (efter skivstångsdelen) kan jag lova. Men efter ett litet tag mjukades dom upp. Ibland i början av ett roligt träningspass, så som det jag körde idag, kan jag få som ett glädje- och energirus i hela kroppen, och jag tänker på alla spännande möjligheter jag har framför mig, samtidigt som jag får gåshud (lite svår känsla att förklara, men jag kan gissa att det har något att göra med något som kallas endorfiner…)! Jag blir helt enkelt enormt pepp på livet! Bara att få den känslan är värd ett helt träningspass.
 
Efter träningen var jag (tyvärr) tvungen att åka direkt hem för att passa på att fota i dagsljus, eftersom det i dagsläget är ganska mörkt här i Sverige under största delen av dygnet. Sedan åkte jag iväg för att fika med familjen, men innan det hann jag med en chiapudding till mellis! Fast denna gång blandade jag ner både lite mosad banan (kanske 30 gram) och frysta blåbär efter att puddingen fått stå över natten (jag tycker i alla fall att bananen ska mosas ner strax innan man äter puddingen, med tanke på oxideringen). Hälsosamt och gott!
  
 
Chiapudding med banan 3