Hoppa till innehåll

Chiapudding med hallon och banan

Som ett mellanmål, eller en del av frukost tycker jag det är gott med chiapudding! Det var precis det jag gjorde igår. Jag åt tillsammans med lite hemmagjort bröd chiapudding som jag blandat med.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Som ett mellanmål, eller en del av frukost tycker jag det är gott med chiapudding! Det var precis det jag gjorde igår. Jag åt tillsammans med lite hemmagjort bröd chiapudding som jag blandat med hallon och mosad banan. Banan gör det hela lite sötare, och för att piffa till det hela extra hade jag lite jordgubbssylt/marmelad på (som finns utan tillsatt socker i mataffären). Nedan kan ni se hur jag gjorde.

Vad glad jag är över att det bara är en arbetsdag innan vi har ytterligare en röd dag framför oss. Att jobba mer än en dag i rad känns halv oöverstigligt nu när jag vant mig vid denna underbara ledighet (förutom att jag arbetat med mitt företag då förstås). Nu ska jag kriga mig igenom dagen, så har jag något att se fram emot!
 
 
Chiapudding med hallon och banan - Baka Sockerfritt
 
Chiapudding med hallon och banan
 
1 dl mjölk (av valfri sort)
1 1/2 msk chiapudding
frysta hallon (ca 10 stycken)
1/2 banan
ev. sylt eller annan sötning

 
Blanda mjölk, chiafrön och hallon och låt stå under några timmar (exempelvis över natten). Rör åter om. Mosa banan och blanda i detta. Toppa gärna med sylt eller liknande.
 
 
Chiapudding med hallon och banan - Baka Sockerfritt