Chocolate chip bar
Dessa Chocolate chip-barer tycker jag är så bra till både mellanmål som till godis/fika. De smakar av Läs mer



Chocolate chip bar – 4 bitar
Kokossås:
1 dl kokosmjölk
1 ½ msk honung
Botten:
1 ½ dl mandelmjöl
2 msk kokosolja
1 msk honung
Fyllning:
30 gram choklad, utan tillsatt socker
30 gram sötmandlar
Kokossås
Koka upp kokosmjölk och honung och sjud i ca 20 minuter. Låt svalna medan botten görs.
Botten
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser. Klä en liten brödform, ca 8X18 cm, med bakplåtspapper eller aluminiumfolie och tryck ut degen. Förgrädda mitt i ugnen i ca 5 minuter.
Fyllning
Grovhacka mandlar och choklad och strö över botten. Fördela över kokossåsen. Grädda ytterligare i ca 25 minuter. Låt svalna, ställ i kyl att bli kall och skär i bitar.
