Chocolate coconut cake – Chokladkokoskaka
Chokladkokoskaka med två lager! Det översta har en grund utav kokosmjölk (det tjocka som bildas när en förpackning får stå några timmar) och är smaksatt med Läs mer

Chokladkokoskaka med två lager! Det översta har en grund utav kokosmjölk (det tjocka som bildas när en förpackning får stå några timmar) och är smaksatt med kakao. Konsistensen är krämig och smaken mjuk!
50 minuter
Portioner: 3 portioner
Ingredienser
Botten:
- 15 gram smör
- 2/3 dl mandelmjöl
- ½ dl riven kokos
- 1 msk sötströ
Kokosfyllning:
- 1 ägg
- ½ dl kokosmjölk
- det tjocka lagret
- 1 msk sötströ
- 1 msk kakao
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Botten
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser och fördela i bottnen av en 12-cm springform. Förgrädda i ca 8 minuter tills botten tar färg
- Kokosfyllning
- Använd här det tjocka/översta lagret som bildas när en förpackning kokosmjölk fått stå under några timmar. Skaka den alltså inte! Blanda alla ingredienser noga och häll över bottnen. Grädda mitt i ugnen i ca 25-30 minuter. Låt svalna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!