Chocolate peanut butter bites
Goda och lättbakade choklad- och jordnötsbitar som är lätta att göra! Härlig kombination av sött och Läs mer

15 minuter + tid att stelna
Kategorier: Äggfritt, Choklad, GI, No Bake
Portioner: 9 bitar
Ingredienser
Jordnötsbotten:
- 1 dl creamy jordnötssmör
- osötad men gärna salt
- 1 msk fibersirap gold/honung
- ev. 1/3 dl riven kokos/havregryn
Chokladlager:
- 50 gram mjölkchoklad
- utan tillsatt socker
- ½ dl creamy jordnötssmör
- osötad men gärna salt
Instruktioner
- Jordnötsbotten
- Blanda ingredienserna noga. Värm eventuellt jordnötssmöret en kort stund i mikron om den är kyld och konsistensen hård
- Klä en liten form eller matlåda (ca 10X10 cm) med bakplåtspapper och tryck ut degen i botten av denna
- Chokladlager
- Smält chokladen försiktigt och rör ner jordnötssmör. Fördela ovanpå första lagret.
- Om önskas toppas kakan med extra hackad choklad av valfri sort. Låt stelna i kylskåp. Skär i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!