Chocolate pumpkin pie
Idag började jag dagen med att köra ett riktigt hårt träningspass på Friskis, nämligen ett kombinerat skivstångs- och steppass! jag älskar denna kombination, då det är just dessa två.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_1161-tiltshift_52612325e087c30b33242cdf.jpg)
![Chocolate pumpkin pie - Baka Sockerfritt Chocolate pumpkin pie - Baka Sockerfritt](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_1161-tiltshift_52612325e087c30b33242cdf.jpg)
Chocolate pumpkin pie
Pajdeg:
20 gram rumsvarmt smör
1 dl mandelmjöl
2 msk riven kokos
½ msk kokosmjöl
1 msk sötströ
1 krm vaniljpulver
Chokladfyllning:
80 gram butternutsquash i bitar
1 ägg
½ dl vispgrädde
20 gram smör
1-1½ msk sötströ
1 msk kakao
1 krm vaniljpulver
Pajdeg
sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser och tryck ut i en liten form på 12 centimeter i diameter (jag använder i detta fall en springform).
Chokladyllning
Skär bitar av en butternutsquash och koka dessa mjuka i vatten. Häll av vattnet och tillsätt övriga ingredienser. Mixa med stavmixer tills allt blandats. Söta efter smak. Häll fyllningen o pajformen. Grädda i ndere delen av ugnen i ca 35 minuter.
![Chocolate pumpkin pie - Baka Sockerfritt Chocolate pumpkin pie - Baka Sockerfritt](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_1164-tiltshift_5261232addf2b307d739757b.jpg)