Hoppa till innehåll

Choklad- och hallonpannacotta

  Lyxig pannacotta i två delar! .. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
15 minuter + tid att stelna
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Efterrätter, Low carb/LCHF
Portioner: 2 -3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Lägg gelatinbladet i kallt vatten i fem minuter.
  • Koka upp grädden och rör ner ½ msk Sukrin. Ta bort från plattan.
  • Krama ut vattnet ur gelatinbladet och rör ner tills det löst upp sig. Ta undan 3/4 dl av grädden och blanda ner 30 gram mosade hallon och ½ msk sukrin. I den större delen vispas chocodrink noga ner.
  • Fördela chokladdelen i glas. Hallondelen förvaras separat. Låt stå kallt i några timmar tills chokladpanacottan är så fast att man kan fördela hallondelen ovanpå.
  • Rör hallonpannacottan ”mjuk” med en sked så att den går att fördela ovanpå chokladpannacottan. Låt stå ytterligare ett par timmar (eller över natten). Toppa gärna med bär!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!