Hoppa till innehåll

Choklad- och hasselnötsbitar

En "no bake"-godbit i två lager - ett cashewlager och ett med smak av choklad och hasselnöt. De är dessutom.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
15 minuter + tid för blötläggning + tid att stelna
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Baka utan spis, Choklad, Mejerifritt
Portioner: 3 till 4 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Cashewlager:

Choklad- och hasselnötslager:

Instruktioner

  • Börja med att blötlägga cashewnötterna (ca 4 timmar). Häll bort vattnet
  • Mixa varje lager för sig noga.
  • Klä en liten form (jag körde ca 7X17 cm) med aluminiumfolie. Fördela först i cashewlagret och därefter chokladlagret. Låt stelna i kyl (eller frys). Skär därefter i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!