Choklad- och hasselnötsbitar
En "no bake"-godbit i två lager - ett cashewlager och ett med smak av choklad och hasselnöt. De är dessutom.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2016/10/DSC_0921-4.jpg)
15 minuter + tid för blötläggning + tid att stelna
Kategorier: Äggfritt, Baka utan spis, Choklad, Mejerifritt
Portioner: 3 till 4 bitar
Ingredienser
Cashewlager:
- 80 gram cashewnötter
- naturella blötlägg
- 3 msk havregryn
- 1 msk honung
Choklad- och hasselnötslager:
- 70 gram hasselnötter
- utan skal och rostade
- 50 gram färska dadlar
- 2 msk kokosolja
- ½ msk kakao
Instruktioner
- Börja med att blötlägga cashewnötterna (ca 4 timmar). Häll bort vattnet
- Mixa varje lager för sig noga.
- Klä en liten form (jag körde ca 7X17 cm) med aluminiumfolie. Fördela först i cashewlagret och därefter chokladlagret. Låt stelna i kyl (eller frys). Skär därefter i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!