Hoppa till innehåll

Choklad- och mandelfudgedessert

Vegansk choklad- och mandelfudgedessert som består av två lager - först en mer kompakt chokladbotten med nötter, och sedan en fudgeliknande chokladlager med bland annat Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
20 minuter + tid att frysa
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Baka utan spis, Choklad, Efterrätter, Mejerifritt, Veganskt
Portioner: 5 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Chokladbotten

Chokladfyllning:

Instruktioner

Chokladbotten

  • Mixa samman alla ingredienser. Tillsätt vatten om konsistensen är alltför svårmixad.
  • Klä en liten passande form (ex. liten brödform eller matlåda) med aluminiumfolie eller bakplåtspapper och fördela i degen

Chokladfyllning

  • Mixa samman till en slät konsistens. Fördela ovanpå chokladbottnen.
  • Frys in övertäckt med folie i minst ett par timmar. Skär i skivor/bitar. Förvara i frys och ta fram ca en halvtimm innan servering. Pudra gärna över med extra kakao!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!