Hoppa till innehåll
Open navigation

Chokladbiscotti

Goda glutenfria chokladbiscottis utan tillsatt socker! När chokladbiscottisarna är ljumna är de fortfarande mjuka, så låt de kallna ordentligt och förvara i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
drygt 1 timme, varav ca 45 min i ugn
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Portioner: 12 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop smör och sötning (gärna med en elvisp)
  • Tillsätt ägget och blanda lite till.
  • Grovhacka mandel och choklad och rör ner detta med resterande ingredienser.
  • Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och forma degen till två längder på plåten (ca 1 cm höga). Grädda i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter
  • Ta ut plåten. Sänk värmen till 100 grader. Skär längderna sneda bitar och lägg med snittytan uppåt. Grädda ytterligare i ca 30 minuter, eller tills de börjar bli hårda (sänk värmen, eller öppna luckan, om de börjar bli brända). Låt svalna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!