Hoppa till innehåll

Chokladbiskvier

Dessa saftiga chokladbiskvier är inte bara ett nöje för smaklökarna utan också ett hälsosamt alternativ för dem som önskar undvika gluten och tillsatt socker. Du kan med fördel göra många.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Dessa saftiga chokladbiskvier är inte bara ett nöje för smaklökarna utan också ett hälsosamt alternativ för dem som önskar undvika gluten och tillsatt socker.

Du kan med fördel göra många av dessa chokladbiskvierna och sedan frysa in dom i en plastlåda. Då har du fika klart på 10 minuter om du får oväntat besök. 🙂

2 h 30 m
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Kondisbitar, Low carb/LCHF
Portioner: 15 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Biskvibottnar

Smörkräm

Chokladöverdrag

Instruktioner

Biskvibottnar

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Vispa ihop äggvitor, mandelmjöl och sötning.
  • Forma lagom stora biskvier och lägg på bakplåtspapper.
  • Grädda i 10-15 min tills de är gyllene.
  • Låt svalna på galler.

Smörkräm

Montering

  • Lägg en klick smörkräm på undersidan av den kalla bottnen och forma den jämn. Ställ kallt i någon timme.
  • Smält chokladen och doppa försiktigt biskvierna. Låt kallna.

Anteckning

Receptet kommer från LCHF-arkivet.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!