Chokladbollar med brynt smör
Sponsrat samarbete med Dr. Oetker Få har väl missat att jag äälskar chokladbollar? Jag har gärna ett gäng i kylen vid alla tillfällen. De passar liksom perfekt till.. Läs mer


Chokladbollar med brynt smör och rom – 15 stycken
100 gram smör
3 dl havregryn
5 msk sötningsströ
3 msk kakao
3 msk vatten
½ tsk Dr. Oetker romarom
1 krm Dr. Oetker vaniljarom
Förslag på dekoration:
Dr. Oetker “freeze-dried raspberry”, hackade Dr. Oetker mandelspån, riven kokos, hackade pumpafrön
Värm smöret i en kastrull tills det är brynt (blir brunt/bildas bruna prickar) och rör om då och då. Blanda alla torra ingredienser och rör ner smör, vatten och aromer. Låt stå kallt i cirka 30 minuter för att stelna. Forma bollar av degen och rulla i valfri dekoration. Förvaras i kyl.


