Hoppa till innehåll

Chokladdoppade Kanelsnittar

Kanelsnittar med en mjuk kanelsmak och härligt knaprig konsistens, samt doppade i choklad utan tillsatt socker ( Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter + tid att kallna
5 av 1 röst
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 10 snittar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 150 grader. Koka upp smör och fibersirap gold
  • Ta bort från värmen och blanda därefter med resterande ingredienser.
  • Forma en avlång rulla av degen på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut till ca 1 cm hög. Grädda mitt i ugnen i ca 12-14 minuter
  • Skär längden försiktigt i snittar och låt därefter kallna helt
  • Smält chokladen (eventuellt med en klick kokosolja) och doppa snittarnas ena ände. Lägg på en tallrik/plåt med bakplåtspapper för att stelna. Förvara i kyl.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!