Chokladdoppade Kanelsnittar
Kanelsnittar med en mjuk kanelsmak och härligt knaprig konsistens, samt doppade i choklad utan tillsatt socker ( Läs mer

35 minuter + tid att kallna
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 10 snittar
Ingredienser
- 35 gram smör
- 1 ½ dl mandelmjöl
- 2 msk kokosmjöl
- 1 ½ msk fibersirap gold
- 1 msk sockerersättning
- 1 tsk kanel
- ½ tsk bakpulver
- ca 30 gram choklad utan tillsatt socker att doppa i
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader. Koka upp smör och fibersirap gold
- Ta bort från värmen och blanda därefter med resterande ingredienser.
- Forma en avlång rulla av degen på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut till ca 1 cm hög. Grädda mitt i ugnen i ca 12-14 minuter
- Skär längden försiktigt i snittar och låt därefter kallna helt
- Smält chokladen (eventuellt med en klick kokosolja) och doppa snittarnas ena ände. Lägg på en tallrik/plåt med bakplåtspapper för att stelna. Förvara i kyl.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!