Hoppa till innehåll
Open navigation

Chokladfudge med bär

Underbara och krämiga chokladfuge! En liten twist på det hela är att jag använt frystorkade bär i receptet, vilket passade mycket bra till den söta chokladsmaken.    (Det som jag har.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
10 miniter + tid för att stelna
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Sockerfritt godis
Portioner: 12 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Häll grädden i en kastrull och koka upp. Ta bort kastrullen från plattan
  • Tillsätt choklad i bitar och rör om tills chokladen smält.
  • Tillsätt mascarpone, vanilj och eventuell sötning och rör noga till en slät smet.
  • Häll sist ner 1 msk valfri frystorkade bär i små bitar och rör om.
  • Klä en liten matlåda/brödform (ca 7X15 cm) eller liknande med folie och häll i chokladmassan. Toppa sist med ytterligare 1 msk frystorkade bär i små bitar.
  • Låt stelna i kyl (tar några timmar) och skär därefter i rutor.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!