Chokladkaka med cream cheese
Härlig chokladkaka med cream cheese! Servera kakan gärna med vispad Läs mer

30 minuter
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Ingredienser
- 20 gram smör
- 30 gram färskost fet
- 1 ägg
- 1 dl mandelmjöl
- 1 tsk kokosmjöl
- 1 ½ msk riven kokos
- 10 gram finhackade valnötter
- 2 ½ -3 msk sockerersättning
- 1 msk kakao
- 1 krm vaniljpulver
- 10 gram hackad sockerfri choklad
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret. Blanda alla torra ingredienser med varandra
- Fördela smeten i en smord och bröad springform av mindre storlek (12 cm) med riven kokos
- Grädda mitt i ugnen i ca 12- 15 minuter tills kakan börjar bli fast, men fortfarande är kladdig i mitten.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!