Chokladkakor med kaffesmak
Kaffe passar bra i både hårda och mjuka kakor. I dessa kakor har jag malt/mortlat Läs mer

25 minuter
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 4 kakor
Ingredienser
- 25 gram rumsvarmt smör
- ½ dl mandelmjöl
- 2 ½ msk riven kokos
- 1 1/3 msk stevia strö
- 1 – 1 1/3 tsk kakao
- 2/3 krm snabbkaffepulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader. Stöt kaffepulvret i en mortel
- Blanda alla ingredienser med varandra till en deg
- Rulla fyra bollar av degen och platta ut på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i cirka 12 minuter. Låt kakorna kallna innan de flyttas.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!