Hoppa till innehåll

Chokladpraliner med jordnötssmör

Fina chokladpraliner med jordnötssmör! De är lätta att göra och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
15 min + tid att stelna i kylskåp
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Choklad, GI, Low carb/LCHF
Portioner: 15 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Smält mörk choklad tillsammans med 1 tsk olja försiktigt (jag kör i mikrovågsugn). Fördela chokladen i botten av pralinformar/iskubsformar (av silikon)/knäckformar och för med en liten pensel eller sked upp chokladen på kanterna. Låt stelna i kylskåp.
  • Blanda jordnötssmör med sötning och klicka i mitten av pralinformarna (jordnötssmöret ska helst inte gå ut i formarnas kanter).
  • Smält den ljusa chokladen tillsammans med 1 tsk olja och fördela ovanpå jordnötssmöret. Låt stelna helt och tryck ut ur pralinformarna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!