Chokladpudding, mejerifri
Denna hälsosamma chokladpudding, som dessutom är utan mejeriprodukter, är perfekt att gör som hälsosam dessert eller superlyxigt mellanmål! Det går givetvis att använda exemplvis Läs mer

10 minuter + tid att stelna
Kategorier: Äggfritt, Choklad, Low carb/LCHF, Mejerifritt, Nötfritt
Portioner: 4 portioner
Ingredienser
- 1 gelatinblad
- 100-120 gram choklad
- mörk
- 4 dl kokosmjölk
- 2 krm vaniljpulver
- ev. 1 msk sötströ
Instruktioner
- Lägg gelatinblad i kallt vatten
- Värm upp kokosmjölk i en kastrull, ta bort från plattan
- Rör ner bitar av choklad, vanilj och eventuell sötning till en slät konsistens.
- Ta upp gelatinbladet, krama ur vätskan och rör ner.
- Fördela i fyra glas. Låt stelna i fyra timmar eller mer. Toppa eventuellt med hackad eller riven choklad.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!