Hoppa till innehåll
Open navigation

Chokladpudding, mejerifri

Denna hälsosamma chokladpudding, som dessutom är utan mejeriprodukter, är perfekt att gör som hälsosam dessert eller superlyxigt mellanmål! Det går givetvis att använda exemplvis Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
10 minuter + tid att stelna
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Choklad, Low carb/LCHF, Mejerifritt, Nötfritt
Portioner: 4 portioner
Författare: admin

Ingredienser 

  • 1 gelatinblad
  • 100-120 gram choklad
  • mörk
  • 4 dl kokosmjölk
  • 2 krm vaniljpulver
  • ev. 1 msk sötströ

Instruktioner

  • Lägg gelatinblad i kallt vatten
  • Värm upp kokosmjölk i en kastrull, ta bort från plattan
  • Rör ner bitar av choklad, vanilj och eventuell sötning till en slät konsistens.
  • Ta upp gelatinbladet, krama ur vätskan och rör ner.
  • Fördela i fyra glas. Låt stelna i fyra timmar eller mer. Toppa eventuellt med hackad eller riven choklad.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!