Hoppa till innehåll

Chokladsnittar med hasselnötskross

Detta är ett perfekt alternativ till de "vanliga" chokladsnittarna som görs på mjöl och socker. Istället för pärlsocker använder jag mig av finhackade Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
4 av 1 röst
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 15 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Blanda alla ingredienserna till en deg (förutom äggvitan och hasselnötterna).
  • Rulla till två längder till önskad tjocklek och platta ut på en plåt med bakplåtspapper. De kommer inte smälta ut speciellt mycket, så jag rekomenderar att man trycker ut dom ganska platta.
  • Pensla på med den uppvispade äggvitan och strö över finhackade hasselnötter.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 17 minuter (lite beroende på tjockleken). Kakorna kommer vara ganska mjuka när de tas ut men kommer stelna till och bli knapriga när de kallnat. Skär längderna på snedden till snittar av önskad storlek.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!