Chokladtäckt Brownie
Här ser ni en till brownie! Det godaste bakverket jag vet här i världen, måste nog vara brownie. Kompakt konsistens i kombination med mycket chokladsmak, mums! Denna variant innehåller Läs mer


Chokladtäckt Brownie – mejerifri och med kikärtor – 4 bitar
2 ägg
50 gram kikärtor, kokta/från en tetra
2 msk kokosgrädde
2 msk sötströ
1-2 msk kokosolja
1-1 ½ msk kakao
1 krm vaniljpulver
Toppa med: ca 30 gram choklad, utan tillsatt socker
Sätt ugnen på 150 grader. Mixa samman alla ingredienser noga till en slät konsistens. Klä en liten brödform eller liknande (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten. Låt svalna. Smält chokladen och toppa kakan med detta.



