Chokladtårta med smak av sommar
Härligt chokladig gräddtårta med bär! Grunden är en chokladbotten som är som en brownie, vilken är toppad med vispad Läs mer

40 minuter + tid att kallna
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Ingredienser
- 5 ägg
- 150 gram mörk choklad
- utan tillsatt socker
- 70 gram kokosolja
- 1 dl sockerersättning
- 3 msk kakao
- ½ tsk vaniljpulver
Topping:
- 3 dl grädde
- bär
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält chokladen försiktigt tillsammans med oljan (jag gör detta i mikron).
- Smörj och ”mjöla” en 24-cm springform och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 18-20 minuter. Låt svalna
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!