Hoppa till innehåll
Open navigation

Cookie dough-kladdkaka

Härlig variant av kladdkaka! Istället för att hela kladdkakan smakar av choklad så är den sprängfylld med chokladbitar!    Konsistensen stelnar vid kyla, men det är bara att värma.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: GI, Kladdkaka
Portioner: 2 - 3 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt svalna något
  • Blanda samman alla ingredienser utom choklad. Hacka till sist den ljusa chokladen och blanda i smeten.
  • Smörj och mjöla en liten 12-cm springform och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. Om önskas toppas kakan med hackad (vit) choklad.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!