Cornflakescrisp
Lättgjort och supergott chokladgodis med cornflakes (välj en glutenfri.. Läs mer

15 minuter + tid att stelna
Kategorier: GI
Portioner: 6 till 8 bitar
Ingredienser
- 100 gram choklad
- utan tillsatt socker 50/50 ljus/mörk
- 20 gram smör
- 1 dl mandelsmör
- 1 ½ - 2 dl cornflakes (glutenfria
- utan tillsatt socker)
- 1 - 2 msk sockerersättning
Instruktioner
- Lägg choklad i bitar, mandelsmör och smör i en skål och smält i mikro.
- Krossa cornflakes i mindre bitar och rör ner detta samt sötning i chokladen.
- Klä en liten form (går bra med liten brödform eller matlåda) med bakplåtspapper/aluminiumfolie och fördela i chokladen. Låt stelna helt i kylskåp. Skär i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!