Hoppa till innehåll

Dags för svalkande smoothies!

I sommarvärmen (när det nu är sommarvärme vill säga) finns det få saker som är så gott som en svalkande smoothie. Jag har givetvis flertalet smoothierecept i mitt receptarkiv som ni mer än.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

I sommarvärmen (när det nu är sommarvärme vill säga) finns det få saker som är så gott som en svalkande smoothie. Jag har givetvis flertalet smoothierecept i mitt receptarkiv som ni mer än gärna får ta del utav. Många av dessa recept är även mejerifria och bland annat gjorda på hälsosamt kokosvatten som är en perfekt törstsläckare och återställare på sommaren. Här nedan kan ni bland annat se min banan- och hallonsmoothie och kokossmoothie (något för kokosälskaren!). Ni finner fler recept på smoothie under min kategori “Smoothies“. 

Hoppas ni som jag har haft en bra början på denna midsommarveckan. Jag har fått komma hemifrån flera gånger och jag har tur att Artur hittills har kunnat vara hemma med Vincent så mycket! I måndags var jag på långlyxlunch med  jobbet som jag är mammaledig från. Vi åkte en tretimmars tur med båt til Vaxholm och njöt av en trerätters. Det var riktigt kul att få träffa kollegorna igen. Igår var jag på kvällen på en föreläsning om att sätta ett rimligt pris på de tjänster eller produkter man har som företagare. Detta arangerades inom det mentorprogram jag är inskriven i. Inte jättegivande kanske, men alltid roligt att träffa andra entreprenörer. I förmiddags fick jag egentid då jag åkte iväg och tränade!