Hoppa till innehåll
Open navigation

De 3 små sakerna som gör mig glad just idag!

Det behöver inte vara en vinst av en miljon, en ny bostad eller en lyxresa som förgyller livet. Det är lika mycket de små sakerna som ger tillvaron guldkant. Just nu gör följande 3 saker mig.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Det behöver inte vara en vinst av en miljon, en ny bostad eller en lyxresa som förgyller livet. Det är lika mycket de små sakerna som ger tillvaron guldkant. Just nu gör följande 3 saker mig glad:
 
– Jag är så glad över att jag fått ta del utav den svenska sommaren. Den kom ju så sent att det tyvärr var många som hann börja sitt arbete igen. Hade jag inte varit mammaledig hade jag också gjort det. Nu tror jag att hösten är på intåg. De senaste dagarna har jag känt en mer råaktig kyla, även om jag kan bära shorts på dagen.
 
– Det kan låta hur ytligt som helst (för den som inte är insatt i alla fall), men jag har äntligen hittat en mascara som 1. Inte tynger ner mina fransar, 2. inte klumpar ihop fransarna som spindelnät, 3. faktiskt torkar någongång. Jag dras tyvärr med korta ögonfransar och har under de senaste kanske åtta åren testat många mascaror men alltid gått tillbak till samma. Till den dag då den slutade att säljas. Det är väl inte bara jag som förstår paniken? Till min stora glädje har jag hittat en ny mascara nu, och det gör verkligen mycket!
 
– Under föregående BVC-besök (barnavdårdscentralen) sa vår sköterska att hennes kollega hade känt igen mig just för att hon följer mig på sociala medier! Mitt hjärta fylls av glädje och kärlek när folk kommer fram och säger att de följer mig/gillar det jag gör!
 
 
 
Vad gör dig glad just idag?
 
 
 
De 3 små sakerna som gör mig glad just idag! - Baka Sockerfritt