Hoppa till innehåll
Open navigation

De kom med gåvor

I söndags hölls det i den den Folcke-Höppnerska familjen ett 100 dagars kalas för den lille. Och oj så mycket fina presenter vi fick! Faktiskt inte bara Vincent, utan även hans föräldrar fick.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

I söndags hölls det i den den Folcke-Höppnerska familjen ett 100 dagars kalas för den lille. Och oj så mycket fina presenter vi fick! Faktiskt inte bara Vincent, utan även hans föräldrar fick ta del utav gåvorna. Som jag nämnt tidgare så driver Arturs mamma (min svärmor då, men det känns lite konstigt att säga) ett företag där hon säljer livsmedel till företag/restauranger. Exemeplvis fick vi hemmagjord saft, marmelad och en stor påse med fina kantareller från henne! Känns kul att få dessa smarrigheter direkt från någon man känner. Då vet vi att det inte är några konstigheter. 

 
Vi fick även kläder, leksaker och böcker av gästerna, vilket är prylar vi verkligen behövde. Vi har undvikt att köpa allt för mycket nu i början då så små barn varken behöver så mycket samtidigt som bebisar tenderar att få en hel del av vänner och familj. Och nu börjar han nå den åldern (3-4 månader) då han faktiskt behöver mer stimulans och vill peta och titta på saker, så presenterna var perfekta. Många av de saker vi fick hade fokus på det ekologiska och naturliga, vilket känns extra bra. 
 
Nedan ser ni en 100% friendly mjukdjurs giraff (inga gifta saker i), Sophie the Giraffe (en bitleksak av 100% naturgummi) och en megacool racerbil! När vi fått så fantastiskt många fina saker till Vincent får det mig att längta massor till att bo i en trea (minst) så att vi får ett barnrum att ha alla saker i. Jag undrar hur länge en tvåa är hållbart?
 
 
 
De kom med gåvor - Baka Sockerfritt
 
De kom med gåvor - Baka Sockerfritt
 
De kom med gåvor - Baka Sockerfritt
 
De kom med gåvor - Baka Sockerfritt