Hoppa till innehåll

De senaste, jobbiga, veckorna

Jag har inte varit lika närvarande i mina sociala medier sedan ett par veckor tillbaka. Jag är kund hos ett företag som har krånglat rejält, och det hade väl varit hanterbart om det var ett.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag har inte varit lika närvarande i mina sociala medier sedan ett par veckor tillbaka. Jag är kund hos ett företag som har krånglat rejält, och det hade väl varit hanterbart om det var ett “vanligt företag” – men nu är det involverat både mycket pengar och viktiga papper. Det har tagit väldigt mycket energi, speciellt som jag vill ha en superkontroll över min saker! Nåja, jag har ändå förhoppningar över att detta kommer lösas. Jag håller mina tummar och tår – och ber att ni får göra detsamma!
 
Något som däremot är postivt är att båda barnen i hela två veckor har varit friska och jag inte heller behövt vabba. Dock kommer jag bahöva ta ut VAB för idag då båda hade förhöjd temperatur igår. Känns ändå helt okej då jag faktiskt fått jobba en del de senaste två veckorna! Jag har bland annat hunnit skapa ett inlägg till ett nytt samarbete. Känns alltid extra kul med nya kunder (men mina trogna kontinuerliga har såklart en särskild plats i hjärtat)! Aktierna har trist nog gått lite trögt och mest stått still, så hoppas på en nystart under denna vecka. Den här veckan har jag (förutom VAB) inbokat att gå på tandreglering, skapa ett nytt samarbetsinlägg (baka, fota+redigera och skriva), möte gällande aktier, ett förskolemöte om Aline samt gå på barnkalas i helgen!
 
 
De senaste, jobbiga, veckorna - Baka Sockerfritt