Hoppa till innehåll

Den återkommande pannkaksmiddagen

Livet som föräldraledig (plus för min del även egenföretagare) är fylld med frågor. Exempelvis som “vad ska vi äta till middag?” (obs. detta säger jag lite skämtsamt då en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Livet som föräldraledig (plus för min del även egenföretagare) är fylld med frågor. Exempelvis som “vad ska vi äta till middag?” (obs. detta säger jag lite skämtsamt då en föräldraledighet kan bringa fram livsomvälvande frågeställningar). Artur jobbar sent ett par gånger i veckan och dessa dagar orkar jag, till skillnad från övriga dagar, INTE leka kulinarisk kock (obs. skämt igen, för det orkar jag göra cirka 0% av dagarma). Extra svårt att laga mat blir det om man som jag nu har en 1-åring som konstant drar en i byxbenet och vill bli upplyft. Vid sådana tillfällen, och många, många andra tillfällen, är hälsosamma pannkakor perfekt att laga till middag. Detta är dessutom en bra rätt för både mig själv och för mitt barn. 
 
Till pannkakorna serverade jag denna gång färska jordgubbar, chiasylt, banan och grädde. Min del sötar jag dessutom lite med antingen sötströ, sukrin gold eller fibersirap gold. Så gott och lättgjort!
 
 
 
 
Den återkommande pannkaksmiddagen - Baka Sockerfritt
 
 
 
 
Glutenfria pannkakor – 3 pannkakor

2 ägg
2 tsk fiberhusk
2 tsk kokosmjöl
1 dl mjölk/grädde
 

Vispa ihop och låt stå under någon minut. Tillsätt mer vätska om smeten blir för tjock. Stek i smör som vanliga pannkakor!
 
 
 
 
Den återkommande pannkaksmiddagen - Baka Sockerfritt