Hoppa till innehåll
Open navigation

Det brutala uppvaknandet

Nu har jag börjat få sendrag igen. Fy. Fan. Okej, det har hänt en gång under denna graviditet, men det gör sååå ont. Och sedan “eftervärker” det i vaden under många dagar.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu har jag börjat få sendrag igen. Fy. Fan. Okej, det har hänt en gång under denna graviditet, men det gör sååå ont. Och sedan “eftervärker” det i vaden under många dagar efteråt. Det känns som träningsvärk (det kanske är träningsvärk från sendraget?). Det var mitt i natten och jag hann inte vakna till för att vinkla upp foten i tid, vilket annars brukar vara ett bra tips för att få bort sendrag precis när de börjar kännas. De gånger jag har gjort det försent blir det snarare bara värre.
 
Under förra graviditeten hann jag få bort de flesta antydningar till sendrag, men kanske tre gånger kom de över mig så där brutalt att jag ligger och nästan krampar och gråter i sängen. Den värsta gången var när det kom tre sendrag på rad utan mellanrum. Det var bra mycket värre än vad jag minns att vanliga “födelsevärkar” var, och Artur kände på min vad och kände hur “värkarna” gick igenom vaden. 
 
Jag har bra tur att några få sendrag är den värsta graviditetsåkomman jag får, men det är heller inte kul att ha värkande vader någon vecka här och där. Hoppas jag slipper allt för många nu!
 
Hoppas ni får en underbar lördag och helg! Idag är det städdag på förskolan, och den bollen får Artur ta medan jag är med Vincent. Så med andra ord blir det ingen direkt familjedag (och inte hinner jag jobba speciellt mycket heller i och med att ingen kan ta Vincent). Imorgon blir det en sväng till Aquaria vattenmuseum med en annan familj, vilket ska bli så kul!
 
 
 
 
Det brutala uppvaknandet - Baka Sockerfritt
 
Orelaterad mysig fikabild 🙂