Hoppa till innehåll

Det tråkiga med eget företag

Att driva eget kräver mycket administrativt arbete såsom bokföring, fakturering etc. Om man nu inte har råd att anställa någon förstås, men det känns som om det kommer att dröja länge.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Att driva eget kräver mycket administrativt arbete såsom bokföring, fakturering etc. Om man nu inte har råd att anställa någon förstås, men det känns som om det kommer att dröja länge innan det kommer att hända mig. Eller bara betala någon i och för sig, men det känns också segt att betala för. Hur som helst bokför jag regelbundet (varje till var tredje dag ungefär) om jag har intäkter och kostnader från mitt företag. När det är månadsskifte så sammanstäler jag det hela, så att jag får en översikt vad jag har i “kassan”, hur mycket kostnader jag haft, de olika momserna och vad varje typ av intäkt (det är skillnad på intäkt gällande e-Magasin, marknadsföring och catering) har genererat. Det är lite klurigt, och även om jag under några månader arbetat extra med redovisning tycker jag det är svårt. Att deklarera efter årsskiftet fasar jag för! Känner någon igen sig?
 
Från det tista (eller mindre roliga) till något mer skojjigt. Jag vill teasa om ett recept jag kommer att lägga upp sneare idag. Det handlar om en hälsosam päronpaj! Mums!
 
 
Det tråkiga med eget företag - Baka Sockerfritt