Hoppa till innehåll
Open navigation

Det var en gång…

Ibland kan jag knappt förstå vilken resa jag har gjort när det gäller Baka Sockerfritt. Och att jag aldrig slutat tro på mig själv och mitt företagande. Jag har varit övertygad om att jag ska.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Ibland kan jag knappt förstå vilken resa jag har gjort när det gäller Baka Sockerfritt. Och att jag aldrig slutat tro på mig själv och mitt företagande. Jag har varit övertygad om att jag ska vara entreprenör (om inte heltid, i alla fall på deltid) i flera år nu (sedan 3 1/2 år tillbaka då jag hittade på Baka Sockerfritt). Eftersom jag började med detta “projekt” (som jag kallade det i början) som en hobby, och endast på sidan av studier och jobb, tog det ett bra tag att bygga upp mig själv som varumärke och att få in min första krona. Det var väl lite därför jag bröjade skapa mina e-Magasin. Ingredienserna betalar sig liksom inte själva. 
 
Nu har jag så sakteliga skapat kontakter, haft flera olika uppdrag – både “engångs” och kontinuerliga. Jag tjänar fortfarande alldeles för lite enligt mig själv, men om jag jämför med föregående år har jag kommit “många mil” längre. Jag är fortfarande fullt beslutsam och övertygad om att mitt koncept är rätt för mig, att det bara kommer att fortsätta växa. 
 
När jag tänker efter är dett rätt fascinerande att jag under dessa år inte gett upp hoppet. Det har inte varit lätt med många stressiga stunder och sena kvällar. Men jag antar att det är det som skiljer mig från många andra som skulle ha tröttnat. Tålamod och envishet är ju två egenskaper som är vikitga för de flesta egenföretagare!
 
 
 
Det var en gång... - Baka Sockerfritt