Hoppa till innehåll

En vecka till inskolning!

Ohojojoj, om en dryg vecka (måndagen den 28:e) börjar Aline inskolningen på förskolan (hon är 1 1/2 år). Detta kommer medföra ett helt nytt kapitel i vårt liv (igen)! Samtidigt som det är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Ohojojoj, om en dryg vecka (måndagen den 28:e) börjar Aline inskolningen på förskolan (hon är 1 1/2 år). Detta kommer medföra ett helt nytt kapitel i vårt liv (igen)! Samtidigt som det är superduperläskigt att hon ska börja, så vet jag nog inte hur vi skulle överlevt med allt pusslande som det ser ut nu så mycket länge till. Både Artur och jag behöver öka upp vår jobbmängd för att få jobbet att gå ihop. Vi kommer båda jobba runt 80%, och jag förmodligen en del av denna tid på kväll+helg, så att vi ändå kan ha både Aline och Vincent hemma extra mycket (i alla fall denna vår – så får man se vad som är hållbart till hösten. Sedan får man väl räkna med hälften av tiden blir VAB ändå…)!
 
Artur kommer att ta inskolningen de två första veckorna, så får jag stå på stand by resterande med eventuella kortdagar etc. Vincent kommer dessutom vara fortsatt hemma en dag i veckan, även om Aline skolas in de två/tre första veckorna varje dag. Känns kul att få fokusera på bara Vincent – det händer ju aldrig annars!
 
Jag måste säga att jag är sjukt taggad på att få jobba igen. Jag har fåt pussla en hel del med jobbet sedan första föräldraledigheten våren 2015. Det var ett tag sedan! Bland annat vill jag hinna baka mer. Att baka en gång i veckan (högst) blir alldeles för lite. Och den stress jag har med min trading nu är riktigt jobbig. Att ha lämning på förskola samtidigt som börsen öppnar är iiiiinte riktigt optimalt. Jag kommer även gå upp i tid på den anställning jag har som marknadsassistent, från 3 h/vecka til 8h. Detta är en tid att se fram emot!
 
 
En vecka till inskolning! - Baka Sockerfritt
 
En bild på Vincent under hämtning under någon av hans första förskolemånader!