Hoppa till innehåll

Event – Hälsosamt AW

I tisdags kväll var jag med på ett event anordnat av Bodystore och Nutri-Nick. Jag är alltid lite nervös inför att hålla och delta i event, och jag har alltid varit rätt blyg av mig. Det här.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I tisdags kväll var jag med på ett event anordnat av Bodystore och Nutri-Nick. Jag är alltid lite nervös inför att hålla och delta i event, och jag har alltid varit rätt blyg av mig. Det här med att prata inför folk, har tidigare varit något av det värsta jag visste. När jag var liten vågade jag knappt ens räcka upp handen i skolan för rädsla att svara fel. Nu har jag varit med i en hel del event/workshops, och gisses vilken resa jag gjort! Visst är det fortafarande läskigt, men jag gör det, och jag klarar mig varje gång. Att jag pratar om något jag älskar, gör förstås sitt till.
 
 
 
Event - Hälsosamt AW - Baka Sockerfritt

 
Jag innan eventet! Bild från Snapchat där jag heter bakasockerfritt
 
 
 
Vi höll alltså hus hos Bodystore och använde eras kök. Nutri-Nick Niclas och jag presenterade oss själva och pratade lite om socker i allmänhet. Han är verkligen grym på att förklara och prata så att man förstår! Där har vi en riktig talare. Förutom att prata och svara på frågor så bakade vi. Recepten blev chokladbollar utan nötter och mandlar, kokosflarn och blåbärssmoothie med avokado. Varje deltagare fick varsin goodiebag med bland annat MIN bakbok Baka Sockerfritt med Marja. Det känns fortfarande sjukt märkligt att skriva att det jag jag som har gett ut den…
 
Inte nog med detta! Alla fick agera chokladprovare till Nutri-Nicks testchoklader. De är nämligen ständigt på jakt efter att förbättra sin steviachoklad. En av proverna smakade väldigt likt Marabous mjölkchoklad, fast mindre “oäkta” om ni förstår vad jag menar. Hur är det möjligt? Måtte denna choklad komma ut snart, jag saknar den redan!
 
 
 
Event - Hälsosamt AW - Baka Sockerfritt
 
Innan eventet lade jag ut alla produkter och köksredskap på ett långbord
 
 
Event - Hälsosamt AW - Baka Sockerfritt
 
Filip från Nutri-Nick blev dukningsmästaren!
 
 
Sedan måste jag säga att vi var ett verkligt underbart gäng. Alla var glada och positiva (trots att några plåtar av kokosflarn blev misslyckade…. oupps. Nu har jag förstått att de inte ska göras för platta innan de åker i ugnen). Jag fick även höra så fina och snälla kommentarer från flera utav deltagarna. Någon hade följt min blogg sedan 2013 (tre år!), och en annan på instagram sedan jag började instagramma (och de bilderna är sannerligen ingen vacker syn). Dessutom fick jag signera massa böcker. Ärligt talat känns det fortfarande konstigt att göra det!
 
 
Event - Hälsosamt AW - Baka Sockerfritt
 
Jag får den stora, stora äran att signera böcker! Bild tagen av Bodystore.
 
 
Event - Hälsosamt AW - Baka Sockerfritt
 
Väldigt fina chokladbollar från kvällens bakning. Bild tagen av Bodystore.
 
 
Event - Hälsosamt AW - Baka Sockerfritt
 
Här ser ni kvällens tre mästerverk! Bild tagen av Bodystore.