Hoppa till innehåll

Extra chokladiga chokladkakor

De här extra chokladiga chokladkakorna (ni hör hur gott det låter va? Ju mer choklad desto bättre!), är rejält annorlunda jämfört med mina tidigare småkakor! De har en lite annan konsitsen,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
De här extra chokladiga chokladkakorna (ni hör hur gott det låter va? Ju mer choklad desto bättre!), är rejält annorlunda jämfört med mina tidigare småkakor! De har en lite annan konsitsen, eftersom  de är gjorda på äggvita, och till stor del kakao (plus choklad då). Inte lika kompakta på något sätt. Totalt värt att testa!
 
Jag är just hemkommen från jobbet, där det har varit full rulle hela dagen. Lunchen var utan tvekan det bästa på hela dagen, då jag träffade min bloggpolare Maria över en sallad på Teaterbaren. Jag känner tyvärr inte så många som har en liknande “entreprenörs-anda” som jag själv har, så det är verkligen uppfriskande att träffa någon och prata med någon som är lik mig på det sättet. Jag känner mig helt enkelt extra peppad då!
 
Extra chokladiga chokladkakor - Baka Sockerfritt
 

Extra chokladiga chokladkakor – 6 stycken

2 stycken äggvitor
2 msk sötströ
4 tsk kokosmjöl
4 tsk kakao
1 krm vaniljpulver
30 gram ljus sockerfri choklad

Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ihop alla ingredienser, förutom chokladen. Hacka chokalden och rör till sist ner detta. Gör sex kakor av smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Extra chokladiga chokladkakor - Baka Sockerfritt