Hoppa till innehåll

Fem för fem

För typ hundra år sedan (eller någon vecka) blev jag utmanad av Fitness & Hälsa att svara på fem frågor, och skicka vidare denna utmaningen till fem andra. Efter lite glömska och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
För typ hundra år sedan (eller någon vecka) blev jag utmanad av Fitness & Hälsa att svara på fem frågor, och skicka vidare denna utmaningen till fem andra. Efter lite glömska och tidsbrist, kommer svaren här!
 
 
1. Vilket livsmedel kan jag inte leva utan?
Det finns så många livsmedel som jag använder mycket utav, så det är svårt att utse en särskild som har en speciell plats! Jag skulle vilja säga choklad, men mer sant kanske är ägg. Det använder jag i så mycket, även om jag ganska sällan äter det rent som det är! Jag bakar exempelvis ofta med ägg.
 
2. Godaste efterrätten?
Jag kanske borde skriva något hälsosamt och nyttigt här. Men det godaste jag vet är nog prinsesstårta. Längtar tills jag fyller år nu (gissa vad jag ska ha?)!
 
3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Jag älskar att dansa! Så dans eller steppass. Dock har jag inte gått danslektioner på många år. Men lite koreografi är så kul! Om bara kroppen får anstänga sig, men inte hjärnan blir jag lätt uttråkad (tänk spinning/simning). 
 
4. Bästa träningsredskapet?
Jag tränar sällan med redskap. Det är väl brädan till steppassen. Utan den, inget steppas.
 
5. Vad är du tacksam för just nu?
Ojoj, så mycket (som tur är)! Jag är glad att jag lever tryggt med en bostad, jobb, god ekonomi och Artur som jag varit tillsammans med i åtta år. Jag tycker om att känna stabilitet! Min familj, och mitt och Arturs blivande tillskott i april förstås, och att jag mår så bra hittills under graviditeten. Jag är även väldigt glad för att jag vågat satsa på mitt enga företag, och för att jag faktiskt orkat detta tillsammans med ett heltidsjobb och allt som behöver göras i livet.

 
Jag utmanar Hur Bra Som Helst, HeysamTasty HealthHovkonditorn och Jempson.
 
 
Fem för fem - Baka Sockerfritt