Fina chokladplattor
Till många födelsedagar och bjudningar har jag gjort chokladplattor. Det är en både väldigt smidig och uppskattad typ av “godis”. Lätt att göra och är väldigt gott. Dessutom går.. Läs mer

Till många födelsedagar och bjudningar har jag gjort chokladplattor. Det är en både väldigt smidig och uppskattad typ av “godis”. Lätt att göra och är väldigt gott. Dessutom går det att variera på många sätt genom att toppa med olika produkter.
Här har jag smält choklad utan tillsatt socker med en liten klick olja (jag kör i mikro och rör om en eller två gånger). Jag valde att smälta både mörk och ljus choklad i olika skålar. Sedan gjorde jag cirklar utav chokladen på bakpltåspapper och toppade med nötter, bär, frön och chokladbitar. När dom sedan stelnat är de färdiga att ge bort! Tänk på att om chokladen inte är tempererad ska de vara i kylskåp.

