Hoppa till innehåll

Fina kommentarer

Förmodligen är detta den sista veckan som min man Artur har jobbat 75%. Nästa vecka blir det 50% och efter det cirka 25% under ett par månader. Detta är för att jag ska kunna arbeta mer med.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Förmodligen är detta den sista veckan som min man Artur har jobbat 75%. Nästa vecka blir det 50% och efter det cirka 25% under ett par månader. Detta är för att jag ska kunna arbeta mer med mitt företag och för att han ska hinna vara lite mer pappledig innan lillen börjar på förskolan (han har ju varit hemma en del, men inte tagit föräldrapenningsdagar för detta). Det innebär att jag kommer ha mer tid för mitt företag! Det känns nästan lite överväldigande. Vad ska jag satsa på, hur ska detta gå?
 
Något som får mig superduperpeppad är alla positiva kommentarer jag får nästan dagligen. Vet ni hur glad det gör mig? Exempelvis var det någon som rätt nyligen skrev att mina recept var de bästa hon smakat i hälsosam väg. WOW! Så för den som är sugen på att kommentera, gör det! Jag läser alla kommentarer, och svarar på allt som går att svara på. Detta gäller på blogg, facebook och instagram.
 
 
 

Fina kommentarer - Baka Sockerfritt
 
Tack alla ni dom skickar så fina kommentarer <3