Hoppa till innehåll

Flyttkaos!

I fredags gick det (fruktade) flyttlasset. Det var en tuff dag som pågick från morgon till sen kväll. Flyttfirman (två personer var på plats) höll på ända från klockan 12 till 21. Måhända.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I fredags gick det (fruktade) flyttlasset. Det var en tuff dag som pågick från morgon till sen kväll. Flyttfirman (två personer var på plats) höll på ända från klockan 12 till 21. Måhända var vi inte de bästa och smartaste personerna som någonsin flyttat, för en hel del fick vi packa i stora påsar (köpte liiite för lite flyttlådor). Så det gick inte så smidigt som det kunde ha gått. 
 
Det var en dag jag gärna inte vill uppleva igen, men flytta ska vi igen om ett och ett halvt år – då har vi tillgång till ett nybygge! Det är förstås kaos hos oss just nu, men vi har fått undan riktigt mycket. Jag ser fram emot när det hela är klart och inrett, och vi kan fokusera på att bara göra det fint! Lite önskade man ju att både Artur och jag skull vara lediga hela den kommande veckan, så vi kunde göra oss helt hemma. 
 
 
 
 
Flyttkaos! - Baka Sockerfritt