Hoppa till innehåll

Födelsedag i augusti

I helgen firade vi min systers födelsedag, härligt! Jag älskar att fira andras födelsedagar (dock inte lika mycket min egen…). Hon bjöd på fika, vilket bestod av en no bake chokladkaka.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I helgen firade vi min systers födelsedag, härligt! Jag älskar att fira andras födelsedagar (dock inte lika mycket min egen…). Hon bjöd på fika, vilket bestod av en no bake chokladkaka och en banankaka. Chokladkakan var roligt nog från ett av mina recept! Tänk att någon som jag faktiskt känner har bakat något av mig! Annars är det oftast jag som tar med (och det är heller ingen som är speciellt hälsointresserade i min närmaste krets).
 
Receptet på chokladkakan är DETTA, och eftersom den gjordes i en 24-cm springform fyrdubblades receptet. Så god, om jag får säga det själv. Jag kunde inte hålla mig från att ta två bitar!
 
 
 
Födelsedag i augusti - Baka Sockerfritt
 
Födelsedag i augusti - Baka Sockerfritt
 
 
 
De flyttade in i deras villan för cirka tre år sedan och har gjort ett jättejobb med att renovera (vilket fortfarande pågår). Jag är imponerad med att de orkar med två barn! Jag skulle nog ha gett upp för länge sedan (och jag har “bara” ett barn). Kanske är det därför ett köp av en villa känns väldigt avlägsen (plus den ekonomiska biten, hehe).
 
En av de stora, stora plussidorna med villa är förstås trädgården. Det skulle vara skönt att kunna låta Vincent leka på ens egna tomt. Här lekte han med sina kusiner och sprang runt med bollar! Plus åt upp alla hallon från hallonbuskarna… Har man en bärälskande son så har man.
 
 
Födelsedag i augusti - Baka Sockerfritt
 
Födelsedag i augusti - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag fick även feeling och fotade växter både inom- och utomus. Nu är en av tre födelsedagar i augusti klara, och jag ser fram emot de andra!
 
Förresten var det i lördags (6/8) exakt två år sedan jag fick veta att jag var gravid! Fast jag kan inte förstå att det inte är mer än två år. Det känns minst sagt som om det har gått mycket längre tid än så. Det är ju trots allt ett helt annat liv sedan.
 
 
Födelsedag i augusti - Baka Sockerfritt
 
Födelsedag i augusti - Baka Sockerfritt