Hoppa till innehåll

För ett år sedan

Jag tycker det är roligt att tänka tillbaka på vad jag gjorde för ett år sedan. Vart var jag då i livet, vad sysslade jag med?     För cirka ett år sedan höll jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag tycker det är roligt att tänka tillbaka på vad jag gjorde för ett år sedan. Vart var jag då i livet, vad sysslade jag med?
 
 
För cirka ett år sedan höll jag ett hälsoevent (med Natalie) med bakverksprovsmakning, föreläsning och demo bland annat. Vad kul det var! Och läskigt… Nu var det ett bra tag sedan jag var med och styrde upp ett event (jag har dock deltagit i ett par). Det tar mycket tid och kraft, och är svårt när man är föräldraledig. Det är en mängd saker som måste fixas, och som inte heller får vara för dyrt. En bra lokal, hitta deltagare, skriva och repetera på föreläsning, fakturor/bokföring, hitta sponsring till goodiebags, baka och köpa in produkter. Phu!
 
 
För ett år sedan - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag höll såkler inte bara event, utan var också HÖGGRAVID! Här gick jag in i vecka 37, och det var bara tre veckor kvar innan en liten Vincent kom till världen. Jag är så glad att jag mådde så bra som gravid. Det var en mycket underbar tid!
 
För ett år sedan - Baka Sockerfritt