Hoppa till innehåll

Första fikan ute med bebis

Igår vågade Artur och jag oss på att fika ute för första gången. Vi bor nära Nacka Strand och där finns ett par caféer, som dessutom är lite lugnare än de i det stora köpcentrumet Nacka.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Igår vågade Artur och jag oss på att fika ute för första gången. Vi bor nära Nacka Strand och där finns ett par caféer, som dessutom är lite lugnare än de i det stora köpcentrumet Nacka Forum. Vi passade på att gå tidigt på dagen, långt innan lunchruschen skulle dra igång. Jag sa att vi skulle sikta på att gå hemifrån klockan nio, och att vi då säkert skulle komma iväg först tio. Gissa när vi gick? Jo, exakt på minuten klockan tio.

 
Det var underbart att sitta på ett café med den mina två kärlekar här i livet! Jag trodde att Vincent skulle somna i vagnen under promenaden (för annars sover han väldigt mycket), men det gjorde han inte. Mot slutet av cafébesöket blev den lille lite gnällig, men det botades snabbt genom att ta upp honom. Under återbesöket i måndags på BB-Sophia fick lärde jag mig att man kan stoppa in lillfingret (med nageln neråt) i bebisens mun så suger den. Himla bra tips som fungerar hur bra som helst när det krisar, och även på caféet igår! Jag tror på många fikor med bebis framöver. Dock inte med andra “utifrån” om det innebär att man ska passa en tid. Jag förstår fullt ut varför typ alla småbarnsföräldrar alltid är försenade!
 
 
Första fikan ute med bebis - Baka Sockerfritt
 
Första fikan ute med bebis - Baka Sockerfritt
 
Gissa vilken som är min? Den vänstra såklart (latte macchiato)!

 
Första fikan ute med bebis - Baka Sockerfritt
 
Efteråt gick vi på en kort promenad (och långsam, för stackars min kropp är inte direkt helt återställd) i det fina vädret. Härligt!