Hoppa till innehåll

Första gången

Med en liten nyfödd bebis är det nu hela tiden massa händelser som är “första gången” för mig. Igår var jag för första gången ensam hemma sedan förlossningen (visserligen bara.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Med en liten nyfödd bebis är det nu hela tiden massa händelser som är “första gången” för mig. Igår var jag för första gången ensam hemma sedan förlossningen (visserligen bara i 45 minuter, men ändå) medan Artur gick en promenix med Vincent. Jag gjorde också en sats med raw food bollar till catering för första gången (sedan bebis). Och som om det inte var nog med det vågade jag igår sätta mig på ett café ensam med bebis och jobbade där en timme. Hurra!

Idag var förresten jag och Artur på BVC för första gången med Vincent (förra fredagen var hembesöket från BVC). Det hela gick bra bortsett från att vi gick fel och väntade i fel väntrum i ca 25 minuter innan vi upptäckte vårt misstag. Tur att det gick bra ändå! Han hade gått upp massor, ca 7 hg sedan han föddes för två veckor sedan, vilket är en helt otroligt stor uppgång!
 
 
Första gången - Baka Sockerfritt