Hoppa till innehåll

Första gymbesöket!

Igår var jag för andra gången iväg från min lilla bebis under några timmar. Egentligen skulle jag ha träffat min mentor i stan, men detta blev tyvärr framskjutet till nästa vecka. Eftersom.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Igår var jag för andra gången iväg från min lilla bebis under några timmar. Egentligen skulle jag ha träffat min mentor i stan, men detta blev tyvärr framskjutet till nästa vecka. Eftersom jag ändå hade “bokat” att jag skulle iväg, passade jag på att ta tillvara denna egentid och åkte iväg till Sickla Köpkvater. Jag har länge varit träningssugen men nöjt mig med promenader och några småövningar hemma (samt med appen mammamage). Jag hade min efterkontoll i onsdags (det vill säga “checken” på mödravårdscentralen efter förlossningen) och om allt kändes bra hade jag även tänkt ta en tripp förbi Friskis efter mentormöte. Och det gjorde det! 

 
Så alltså åkte jag igår iväg själv i tre timmar och satte mig först på espresso house och jobbade en timme (rätt skönt att sitta ostört för engångsskull) och därefter gick jag och tränade i en trekvart. Hur skönt som helst! Det var inget avancerat, utan jag satt främst på en spinningcykel och körde lite kondition och gjorde däremellan några få arm- och benövningar. Nu ska jag försöka träna lite lätt ett par gånger i veckan för att sträka min kropp efter humör!
 
Jag ska även lägga till att jag har haft en overkligt lätt graviditet och förlossning. Därför känner jag att min kropp faktiskt är redo att försiktigt komma igång igen. För andra kan det ta många månader innan kroppen läkt klart och det är viktigt att känna efter noga!
 
 
Första gymbesöket! - Baka Sockerfritt