Fräsch frukt- och bärglass
Fräsch glass med frukt, bär och yoghurt. Jag valde här att använda hallon (enligt livsmedelsverket ska frysta som är importerade fortfarande kokas), Läs mer

10 minuter + tid att frysa
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Glass
Portioner: 8 - 10 stycken
Ingredienser
- 200 gram hallon
- 200 gram blåbär
- 200 gram mango
- 1 ½ dl grädde
- ca 2 msk sockerersättning går bra att köra valfri sötning
Instruktioner
- Koka gärna hallon om dessa har varit frysta. Om blåbär och mango är fryst, låt detta tina.
- Mixa samman mango, blåbär och hallon var för sig med ½ dl grädde i varje och ca 1 msk sockerersättning i blåbär respektive hallon (mango är så pass sött i sig att detta inte behövs).
- Fyll glassformar med de olika smakerna. Låt frysa och ta fram precis innan servering.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!