Hoppa till innehåll

Fräsch sorbet med mango och blåbär

Jag tycker om att mumsa på glass året runt. De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan. Visst, det kanske inte är så varmt ute, men det är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag tycker om att mumsa på glass året runt. De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan. Visst, det kanske inte är så varmt ute, men det är ju fortfarande plusgrader inomhus! Och jag tycker glass är sååå gott. Här kan ni se en fräsch raw variant på glass (eller sorbet kanske man kan säga). Basen i glassen är fryst mango och blåbär. Som sötning har jag  använt ett par färska dadlar. Om önskas smaksätts sorbeten med lite kakao (gärna raw). Så frächt!
 
 
 
Fräsch sorbet med mango och blåbär - Baka Sockerfritt
 
 
Fräsch mangosorbet med blåbär (raw) – 1 portion

100 gram fryst mango
20 gram frysta blåbär
2 färska dadlar
1 msk vatten
1 krm vaniljpulver
ev. raw kakao
ev. honung eller annan sötning

Mixa samman alla ingredienser. Smaksätt eventuellt med kakao och söta efter smak. 

  
 

Fräsch sorbet med mango och blåbär - Baka Sockerfritt